Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 16:00
Woensdag
10:00 16:00
Donderdag
10:00 16:00
Vrijdag
10:00 16:00
Zaterdag
10:00 13:00
Zondag
Gesloten
Tijdens schoolvakanties gesloten!

Beschrijving van Bartjes Kringloop Centrum

Bartjes Kringloopcentrum is een winkel van ca. 2000 m2 en er zijn allerlei spullen te koop. Gebruikt of nieuw, altijd goed en voor een lage prijs. Winkelen is gezellig en snuffelen is altijd een avontuur.
Kom regelmatig kijken, want er is altijd weer iets anders. Zoals - Dames-, heren en kinderkleding - Schoenen - Boeken en tijdschriften - Alles voor de linnenkast - Meubelen - Huishoudelijke artikelen - Speelgoed en handwerken.
In de winkel is een koffiecorner aanwezig waarin een praatje kunt maken of even uitrusten na de snuffeltocht. U zult er zelden alleen zitten; de meeste bezoekers van Bartje hebben de weg ernaartoe al gevonden. De koffie, thee en frisdrank, kost € 0,25. Voor ouderen (65+) zijn deze consumpties gratis.
Wat gebeurt er met de opbrengst: De Stichting Samen Verder (SSV), waaronder Bartje valt, stelt zich ten doel om ouderen in Culemborg zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten functioneren. Daar is veel geld voor nodig! Door uw overtollige spullen beschikbaar te stellen, helpt u de stichting aan middelen om haar doelstelling te bereiken, met diverse projecten waarvan Klaartje de grootste is. Zie de website voor de andere activiteiten van de SSV.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bartjes Kringloop Centrum

Plaats van Bartjes Kringloop Centrum