Top 200 steden  |  

Van Veen Podologie

Neem vandaag contact op
van-veen-podologie
Nu gesloten
Morgen geopend

Van Veen Podologie

Sleutelwoorden

echografie voet/enkelproblemen podiatrie
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 16:00
Dinsdag
09:00 15:00
Woensdag
09:00 14:00
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Van Veen Podologie

Van Veen Podologie, onder leiding van Jasja van Veen, is een vooraanstaande praktijk in Nederland. Als een van de eerste podologen in het land beschikken wij over echografie, waarmee we structuren in de voet zichtbaar kunnen maken. Dit draagt bij aan een nauwkeurige diagnose en een passend behandelplan.

Bij elke behandeling gaan we eerst in gesprek en voeren we een uitgebreid onderzoek uit om de aard en oorsprong van de klachten te begrijpen. Onze persoonlijke aandacht staat garant voor optimale service.

Zowel niet-sporters als sporters kunnen bij ons terecht voor een geschikte behandeling. Als afgestudeerde Master Echografist behandel ik pijnklachten aan voeten en enkels. Ook rug- en knieklachten komen aan bod.

Sporters in disciplines zoals golf, tennis, rugby en paardensport kunnen bij ons terecht voor effectieve behandelingen. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Podologie TeamNL en lid van het NOC*NSF podologie netwerk sinds 2017. In 2014 specialiseerde ik me in het vervaardigen van therapiezolen voor de hippische sport. Zowel Olympische atleten als recreatieve ruiters ervaren veel baat bij het gebruik van deze zolen.
Lidmaatschappen
Loop, Podozorg
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Van Veen Podologie

Plaats van Van Veen Podologie