Top 200 steden  |  

Home Instead Thuisservice WBO B.V.

home-instead-thuisservice-wbo-b-v

Home Instead Thuisservice WBO B.V.

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Home Instead Thuisservice WBO B.V.

Home Instead Thuisservice WBO is sinds 2016 actief in de regio West-Brabant Oost. Wij ondersteunen senioren bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Binnen Home Instead WBO staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Het gaat om het echte contact. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen. Dat is waar de CAREGivers, het Supportteam en ik ons voor meer dan 100% voor inzetten!

Home Instead WBO zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wij laten zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. We helpen mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan.

Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft, op het moment dat u het wilt en wij zoeken samen met u naar een CAREGiver die bij u past en om u geeft. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de Wlz, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij beschikken over de juiste kennis van de financieringsstromen en adviseren u bij het regelen van goede zorg.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Home Instead Thuisservice WBO B.V.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie