Top 200 steden  |  

Winters Osteopathiepraktijk

Neem vandaag contact op

Winters Osteopathiepraktijk

Sleutelwoorden

kinderen volwassenen onderzoek concentratieproblemen hoofdpijn sportblessures interpolis behandeling preventie buikklachten huilbaby osteopathische geneeskunde
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Winters Osteopathiepraktijk

Kampt u met een stijve nek of hebt u (hoofd)pijn? Worstelt u met buik- of darmklachten? Of hebt u last van een chronische sportblessure? De praktijk van Peter Winters Osteopathie kan u helpen bij deze en vele andere gezondheidsproblemen. Voor u en voor al die mensen die te horen kregen: ‘U moet er maar mee leren leven’.

Visie en kwaliteit

U vindt Peter Winters Osteopathie op locaties waar ook vooruitstrevende (kinder)fysiotherapeuten en/of manueel therapeuten beschikbaar zijn, evenals een diëtiste, een logopediste, een ergotherapeut en een orthopedagoog. Dat is een bewuste keuze. Als osteopaat werken wij graag samen met andere aanwezige (para)medische disciplines, zoals huisartsen. De samenwerking heeft een positieve invloed op het resultaat: uw gezondheid. Daarnaast hebben alle centra waar wij praktijk houden een duidelijke missie. Kwaliteit staat er voorop en u als klant staat er centraal. Bovendien heeft een goede samenwerking met verschillende disciplines meer kans van slagen als deze onder één dak gevestigd zijn.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Winters Osteopathiepraktijk

Plaats van Winters Osteopathiepraktijk