Zo vind je een foodtruck voor een evenement om nooit te vergeten

Het is zomer, de tijd van festivals en buitenfeestjes. We trekken met zijn allen richting het strand, de bossen en het park in. Met picknickmanden en kleedjes versieren we menig weiland en veldje. Ben jij één van de gelukkige die jarig is in de zomer, ga je trouwen of heb je iets anders te vieren? Dan heb je niet alleen geluk dat je dit buiten kunt doen, maar ook dat je met de komst van populaire foodtruck jouw feest er één zal worden om nooit te vergeten. Zeulen met boodschappentassen of uren in de keuken zwoegen behoren tot het verleden. Ook hoef je niet langer een duur etentje te betalen voor al je gasten in een degelijke restaurant. Met de foodtruck trend bestel je eenvoudig een foodtruck die bij jou, je wensen , budget en feestje past.

  1. De heerlijkste pizza

Ben je gek op Pizza maar niet op de standaard pizzeria? Je hoeft tegenwoordig niet meer een Italiaans restaurant te bezoeken om van pizza uit de houtoven te genieten. Je kunt bij pizzahoutoven.com ervoor kiezen de houtoven los te huren, maar je kunt deze ook huren in combinatie met een foodtruck. De foodtruck serveert, naast de overheerlijke pizza, lekkere salades en antipasta.

Foodtruck eten feest catering gezellig verjaardag evenement food truck

  1. Jouw eigen grill masters

Met hout gestookte barbecues zorgen deze grill masters ervoor dat jij en je gasten van een écht authentieke barbecue kunnen genieten. De mannen grillen bewust en doen dit met scharrelvlees van Nederlandse bodem. Ook maken zij gebruik van biologische groente en serveren zij ook brood en vis. De gril-n-smoke zijn met hun barbecue en tent op een Hollands zomers buitje voorbereid.

  1. Voor de vleeseter

Even inventariseren of er niet te veel vegetariërs onder je gasten zijn is misschien wel handig, maar als je groen licht krijgt dan weet je nu dat het ‘Of je Spaanse worst lust’ is waarvoor je moet gaan. Deze leuke foodtruck zorgt ervoor dat het lijkt of jij en je gasten je in Spanje wanen. Zij serveren de heerlijkste biologische tapas, waaronder Manchengo kaas, Jamon Inberico, huisgemaakte hamkroketjes, Garbanzos con Chorizo, Chistorra worstjes, Salchichon en Chorizo. Daarbij maken ze jou en je gasten ook graag blij met Gazpacho, Tortilla en – niet geheel onbelangrijk – Sangria!

Foodtruck eten feest catering gezellig verjaardag evenement food truck

  1. (volkswagen)Bus van zus

Altijd al gedroomd van een eigen Volkswagenbusje? Met Bus van zus gaat deze droom in vervulling, in ieder geval tijdens je feestje of evenement. Huur deze prachtige Bus van zus in een smakelijke en onvergetelijke avond is gegarandeerd. Aan variatie geen gebrek. Bespreek je wensen en laat Bus van zus de juiste smaak aan je feestje toevoegen. Van heerlijke soepen, panini’s tot wafels, Bus van zus heeft het. Bus van zus geeft niet alleen de lekkerste invulling aan je feestje, maar de klassieke VW zorgt ook meteen voor een heerlijke festivalsfeer.

Heb jij nog tips om een foodtruck te vinden? Wat is jouw favoriete foodtruck? Laat het ons weten in een reactie!

knoflook gezond gezondheid health lichaam eten

8 gezondheidsvoordelen van knoflook – knoflook als medicijn

Volg ons op onze sociale netwerken

Alle rechten voorbehouden © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2019