Top 200 steden  |  

Kindergarden Elderveld Arnhem

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Elderveld Arnhem - Arnhem
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Elderveld Arnhem

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Elderveld Arnhem

Welkom op onze kleine, gemoedelijke kinderdagverblijf Kindergarden Elderveld Arnhem! Alles op onze kinderopvang is gelijkvloers en alle groepen zijn met elkaar verbonden. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken wat het nodig heeft. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.

Op de dreumes- en peutergroepen creëren we veel ruimte voor zelfredzaamheid: tafeldekken, naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen. Activiteiten gedurende dag bieden we zoveel mogelijk aan op leeftijd. De ochtend delen we bijvoorbeeld in tweeën, zodat de drieplussers ook een kringmoment hebben waarin we echt stil kunnen staan bij onderwerpen die hen voorbereiden op de basisschool.

We hebben een grote, groene tuin met veel bomen en schaduw. Je vindt ons vaak buiten, ook al omdat alles gelijkvloers is en we dus zo buiten staan. Staptegels, halve autobanden, zandbak, paadjes en over een bult heen fietsen... heerlijk!

Videos voor Kindergarden Elderveld Arnhem

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Elderveld Arnhem

Plaats van Kindergarden Elderveld Arnhem