Top 200 steden  |  

Beschrijving van Anachroon Therapie

In de Anachroon Praktijk kunnen kinderen en volwassenen terecht voor behandeling met psychosociale therapie, hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren.

Behalve sessies in de praktijk, zijn sessies ook mogelijk op afstand, online, met gebruik van beeldbellen. Praktisch, veilig en comfortabel vanuit je eigen omgeving.

Je kunt met uiteenlopende hulpvragen terecht, van vermoeidheid tot stoppen met roken en van ouder-kindrelatie tot traumaverwerking. Ook behandel ik psychiatrische problematiek, zoals angst, trauma of depressie. Geregeld help ik mensen met hulpvragen die minder specifiek zijn. Bijvoorbeeld bij dreiging van burnout, chronische lichamelijke klachten of wanneer je lekkerder in je vel wilt zitten.

Behalve psychosociale therapie gebruik ik ook NLP, medische hypnose, Eenzijdig Relaties Verbeteren en hypnotherapie om gevoel en verstand in balans te brengen en tot nieuwe inzichten te komen. Ik kan je begeleiden bij herstel van ingrijpende psychische problematiek, maar ook bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en bij het nemen van belangrijke beslissingen. Zo kun je de regie over je leven nemen en kun je vooruit in de richting die jij wilt.

Ik heb me gespecialiseerd in Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERV® en in diffuse (onduidelijke) klachten. Dat kunnen ook lichamelijke klachten zijn, zoals bijvoorbeeld PDS of chronische pijn. Ik werk vanuit het principe 'Word wie je bent, en sta versteld van jezelf!'

Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERV® is een methodiek waarmee iedere relatie vanuit één kant verbeterd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een familierelatie zijn, een relatie met een leidinggevende of werknemer, een liefdesrelatie of vriendschap. Ook bij relaties waarbij het contact is verbroken, of het bespreken van de relatie met de ander niet mogelijk is of het alleen maar erger maakt helpt ERV je om geen last meer te hebben van de betreffende relatie, zodat je je ontspanning, energie en levenslust terugvindt.

Relatietherapie kan individueel plaatsvinden of als stel. Bij stellen vindt de intake en de afronding gezamenlijk plaats. Een deel van de sessies zijn 1-op-1 voor jullie allebei.

Behalve met volwassenen werk ik ook met kinderen vanaf circa 5 jaar. Doordat de behandeling kinderen psychisch gezonder maakt, worden ze fitter, socialer en vrolijker, en zullen ze op allerlei gebieden beter functioneren: op school, in het gezin, met vriendjes en bij hun hobby of sport.

Ook voor zwangerschapsbegeleiding kun je terecht bij Anachroon Therapie. Door het gebruik van trance kan een intense ontspanning worden aangeleerd, die tijdens de bevalling grote voordelen biedt, zoals een verminderde pijnervaring en een vlottere bevalling. Je zelfvertrouwen, je contact met je innerlijke kracht en je instinctieve weten over bevalling en moederschap kan worden versterkt.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
NBVH: Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, RBCZ, CRKBO, CPION, SCAG, TCZ, ERV, AGB
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Anachroon Therapie