Top 200 steden  |  

Pauw Huidverzorging Van der

Neem vandaag contact op

Pauw Huidverzorging Van der

  • Hollands End
    103
    1244 NP Ankeveen
    Noord-Holland
  • 035 656 1564

Sleutelwoorden

schoonheidssalons
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Pauw Huidverzorging Van der

Stap binnen bij Eenmanszaak Van der Pauw Huidverzorging, dé salon voor schoonheidsverzorging, pedicures en manicures in de gemeente WIJDEMEREN en elders in de provincie Noord-Holland.

Met meer dan drie decennia ervaring, sinds onze oprichting op 1 maart 1989, staan we klaar om jou de beste huidverzorging te bieden. Onze salon wordt met passie gerund door één toegewijde professional, die elke klant persoonlijk aandacht geeft.

Bel ons op 035-6561564 om een afspraak te maken en geniet van een verwenmoment voor jezelf. Of je nu toe bent aan een ontspannende gezichtsbehandeling, een professionele pedicure of een prachtige manicure, wij zorgen ervoor dat je straalt!

We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32080197 en zijn trots op onze reputatie voor uitstekende service en hoogwaardige behandelingen.

Hoewel de getoonde openingstijden slechts bij benadering zijn, kun je voor vragen of exacte openingstijden altijd contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Van der Pauw Huidverzorging in Ankeveen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Pauw Huidverzorging Van der