Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bacom administratie & advies

Administratie:
Als het gaat over administratie zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Zoals volledigheid, correctheid en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bacom helpt hierbij, zodat u lekker kunt doen waar u goed in bent. Onbezorgd ondernemen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat alles perfect in orde is. Natuurlijk houden wij u op de hoogte. Omdat administratie een belangrijk meetinstrument is voor uw onderneming.

Salaris:
Personeel binnen een organisatie brengt veel administratie en registratie met zich mee. Niet gek dus dat deze taken door het MKB vaak worden uitbesteed. Want naast de omvang van de werkzaamheden speelt ook vereiste specialistische kennis een rol. Waar hebben uw medewerkers allemaal recht op? Wat is er geregeld in de cao en welke zaken kunt u zelf bepalen? Voldoet uw personeelsadministratie aan de actuele wetgeving?

Personeelsadministratie:
Uw personeel is menselijk kapitaal. Het is dan ook aan u om te bepalen wie er waar in de organisatie optimaal tot zijn recht komt. Het managen van dat proces is persoonlijk en vergt tijd en aandacht. Voor personeels-administratieve taken kunt u gelukkig samenwerken met Bacom.
Onze ervaren consultants delen graag hun kennis over personeel- en organisatiebeleid.

Fiscaal:
Alle ondernemers hebben fiscale verplichtingen. Zoals het voeren van een inzichtelijke administratie en het doen van allerlei aangiften. Hoe die verplichtingen er precies uitzien is afhankelijk van uw bedrijfsvorm. En naarmate uw onderneming groeit komt er steeds meer bij kijken. Bacom heeft het antwoord op al uw fiscale vragen. Wij adviseren, maar de keuze maakt u zelf. Want meestal zijn er verschillende oplossingen

Interim Diensten:
Is uw administratiesysteem perfect op orde? Kunt u met regelmaat de juiste financiële rapportages genereren en daarmee uw strategie bepalen? Heeft u volledig overzicht en controle? Bacom helpt u om administratie als efficiënt geïntegreerd onderdeel in de workflow op te nemen.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
Fiscount
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Fotos voor Bacom administratie & advies

Plaats van Bacom administratie & advies