Top 200 steden  |  

Markant, centrum voor mantelzorg

Neem vandaag contact op
Markant, centrum voor mantelzorg - Amsterdam
Nu gesloten
Morgen geopend

Markant, centrum voor mantelzorg

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Markant, centrum voor mantelzorg

Welkom bij Markant, centrum voor mantelzorg en Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam voor professionals in Amsterdam.
Mantelzorg is langdurige onbetaalde zorg voor een naaste die lichamelijk of psychisch ziek is of een beperking heeft. Kenmerkend is de persoonlijke band tussen de mantelzorger en degene voor wie hij of zij zorgt.

Wat kan Markant voor u doen?

Markant biedt u ondersteuning waar dat kan!

Wij helpen mantelzorgers door middel van informatie en advies, cursussen, begeleiding en emotionele en praktische ondersteuning. Wij zetten vrijwilligers in zodat u even vrijaf heeft en iets voor uzelf kan doen.

Wij leveren ondersteuning op maat. Dat betekent dat uw vraag bepalend is voor de ondersteuning die wij bieden.

Vrijwilligers zijn zeer waardevol voor Markant en onmisbaar voor de mantelzorger. Veel mantelzorgers vragen om ‘respijt’: even wat tijd voor zichzelf om de zorg vol te kunnen houden. Onze vrijwilligers maken dit mogelijk. De vrijwilliger neemt de taak van de mantelzorger tijdelijk over.

Het vrijwilligerswerk bij Markant is erg divers:

- op bezoek bij chronisch zieken en dementerenden;
- gezelschap voor een kind met een chronische ziekte en/of verstandelijke beperking. De vrijwilliger kan bij het gezin thuis komen, maar er zijn ook mogelijkheden voor een dagje uit of een weekend uit logeren bij een logeergezin.
- gezelschap voor ongeneeslijk zieken. Meer informatie vindt u op www.netwerkpalliatievezorg.nl/amsterdam. VPTZ-Amsterdam is het steunpunt voor palliatieve terminale zorg van Markant.

Als vrijwilliger betekent u echt iets voor een ander. Gewoon door er te zijn, aandacht te geven of samen iets te ondernemen.

Het Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam, onderdeel van Markant, is er voor professionals en ondersteund hen op het terrein van mantelzorgondersteuning.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Eerste Helmersstraat 207 C, 1054 DW Amsterdam

Fotos voor Markant, centrum voor mantelzorg

Plaats van Markant, centrum voor mantelzorg