Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
Gesloten
ZOMERVAKANTIE SLUITING van di 23/7/24 t/m zat 10/8/24

Beschrijving van Slagerij De Leeuw | traiteur & deli

SLAGERIJ DE LEEUW, een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten, is een kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel, al sinds 1966 gevestigd in de Utrechtsestraat.
SLAGERIJ - Wij werken op een ambachtelijke wijze met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring (3e generatie slager) en pionieren resulteren in het huidige bijzondere assortiment. We hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten, zoals 100% Japans wagyu, Spaans wagyu en Galicisch rund, ternera, Iberisch varken, Spaans zuiglam, wild, Bresse-gevogelte en verse truffels. Waarbij onze filosofie luidt: concessieloos van het goede, het beste, met de nadruk op smaak!
TRAITEUR en DELICATESSEN - Onze professionele chefs bereiden op hoog niveau amuses, voor- en hoofdgerechten, groenten en garnituren, voor zowel de carnivoor als de vegetarier. De mediterrane keuken geldt hierbij als rode draad. Rechtstreekse import van delicatessen en diverse wijnen maken het assortiment compleet. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies aan onze klanten staan centraal.
WEBSHOP - Shop 24/7 online via www.slagerijdeleeuw.nl en uw bestelling wordt gemakkelijk bezorgd, thuis of op het werk. Gekoeld per fietskoerier in Amsterdam en gekoeld via PostNL door heel Nederland.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Maestro, MasterCard, Visa, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1966
Lidmaatschappen
Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, BIZ Ondernemersvereniging Utrechtsestraat
Talen
nl
Merken
Slagerij De Leeuw, Blazquez, Bresse, Cipriani, Giuseppe Giusti, pain Max Poilâne
Produkte
vlees, traiteur, delicatessen, vis, vegetarisch, wijnen, culinaire cadeaus
Dienstverleningen
ambacht, bezorging, traiteur, bereidingsadvies, takeaway, lunch, diner, ontbijt

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Slagerij De Leeuw | traiteur & deli

Plaats van Slagerij De Leeuw | traiteur & deli