Reinigingsdiensten in Nederland

42 resultaten voor Reinigingsdiensten

Reinigingsdiensten Rd4

  • Nijverheidsweg 4 A, 6422 PD Heerlen
  • 0455437100
  • Nu geopend

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze ...

Micone

Wij adviseren, ontwikkelen en produceren mens- en millieubewuste specialistische reinigingsproducten en -methode. Voor o.a. graffiti verwijderen, kauwgom verwijderen, graffiti coatings en monumenten.

BLIS Containerschoonmaak

BLIS, uw container schoon en fris. Laat nu uw kliko reinigen voor slechts 3,50 Euro per wasbeurt. Meldt u aan om uw minicontainer te laten wassen. Uw afvalbak / huisvuilcontainer gegarandeerd schoon.

Bukom Service

BUKOM is de specialist in industrieel reinigen, schoonmaak en onderhoud van tanks en silo’s, transport en verwerking van industrieel afval en de recycling van plantaardige olie en vetten.

Mf Safe Clean

MF Safe & Clean biedt een compleet programma aan als het gaat om veiligheids-, reinigings- en onderhouds producten van diverse bekende merken en zelfs meerdere eigen merken

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie