Top 200 steden  |  

Kindergarden Zwitserlandstraat Almere

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Zwitserlandstraat Almere - Almere
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Zwitserlandstraat Almere

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Zwitserlandstraat Almere

Onze kinderopvang Kindergarden Almere is gevestigd in het Europakwartier. Het goudkleurige kroontje boven de ingang geeft al aan dat je met een bijzonder pand te maken hebt. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Dat ervaar je meteen als je binnenkomt: een prettige sfeer en volop persoonlijke aandacht. Daardoor voelt iedereen - kinderen, ouders en medewerkers - zich meteen thuis. De baby- dreumes- en peutergroepen van ons kinderdagverblijf en de groepen van onze buitenschoolse opvang zijn allemaal ruim en licht opgezet.

We hebben een grote buitenruimte, waar we elke dag te vinden zijn. Laten de weersomstandigheden het niet toe, dan hebben we binnen alle ruimte om te bewegen in het speel-gymlokaal. Ook onze speelhal is populair bij de kinderen.

Ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ligt centraal in het Europakwartier, tegenover Albert Heijn en op wandelafstand van het NS-station Almere Poort.

Videos voor Kindergarden Zwitserlandstraat Almere

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Zwitserlandstraat Almere

Plaats van Kindergarden Zwitserlandstraat Almere