Top 200 steden  |  

Taxi Perfect

Neem vandaag contact op

Taxi Perfect

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Taxi Perfect

Introductie
Wie zijn wij!!!
_______________________________________________________________________

Wij zijn jong dynamisch Taxi bedrijf, zoals de naam zegt Taxi Perfect. Bij ons staat privacy en service op hoog niveau. Onze doelstelling is klanten van A naar B op een veilige en correcte manier te vervoeren. Het idee is ontstaan vanwege de vraag naar veilig taxivervoer in Alkmaar en omgeving.

Instaptarief - inclusief 2 km € 7,50 dus als u in gebied van 2 km reist betaalt u € 7,50. Mocht u buiten de 2 km afstand reizen dan betaalt u vanaf de 3e km € 2,20 per km.

Diensten

Personenvervoer.
Wij opereren vanaf een centraal punt dichtbij de snelweg A9 om de klanten op een gezellige manier te kunnen vervoeren. Personenvervoer wil zeggen, het maakt ons niet uit of huis tot huis of van kroeg of restaurant naar een bestemming in binnen en buitenland. Voor onze specialprijzen neem gerust contact op met de centrale.

Groepsvervoer:
Gaat het om groepsvervoer, graag komen wij de groep met een van onze representatieve wagens de groep van A naar B op een goede manier ophalen en naar hun bestemming brengen.


Schipholtansfer:
Wilt u naar schiphol geen enkele probleem, u kunt ook minimaal 15 minuten voor dat u van huis vertrekt een taxi bestellen maar het liefst een dag van te voren., zodat wij ook rekening kunnen houden met ons personeelsrooster. U kunt ook bij ons een retour rit bestellen zodat wij u op tijd vanaf schiphol kommen ophalen.

Zakelijk vervoer:
Heeft u een heel belangrijke afspraak of een vergadering en wilt op tijd aankomen. Wij zorgen graag dat u op tijd bij uw bestemming bent. Mocht het een keer zijn dat wij moeten wachten dat kan, maar er zijn kosten aan verbonden. Er wordt een wachttarief van € 33,00 per uur berekend.



Ziekenvervoer:
Afspraak bij ziekenhuis of dokter binnen 15 minuten kommen wij u graag ophalen, er wordt altijd extra rekening gehouden met klanten die net uit het ziekenhuis ontslagen of moeilijk kunnen reizen.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Taxi Perfect

Plaats van Taxi Perfect