Top 200 steden  |  

Monumentenpaleis

Neem vandaag contact op
monumentenpaleis
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Monumentenpaleis

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 16:30
Dinsdag
07:30 16:30
Woensdag
07:30 16:30
Donderdag
07:30 16:30
Vrijdag
07:30 16:30
Zaterdag
09:00 12:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Monumentenpaleis

Bent u op zoek naar een gedenkmonument, urngraf of accessoire voor uw overleden dierbare? Bij Monumentenpaleis in Volendam helpen we u persoonlijk om het perfecte gedenkteken te vinden. Wanneer u met ons in zee gaat, kiest u voor service op niveau en de beste begeleiding bij het selecteren van een grafsteen voor uw dierbare.

We begeleiden u van A tot Z in uw streven naar een bijzondere en persoonlijke gedenksteen. Of het nu gaat om de aanvraag bij de gemeente of begraafplaats, of de uiteindelijke plaatsing, bij Monumentenpaleis bent u in vertrouwde handen.

Onze nauwe contacten met vrijwel alle begraafplaatsen zorgen voor een vlekkeloze en snelle afhandeling. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen, wat wel zo prettig is.

Grafmonumenten met garantie en service: Bij Monumentenpaleis beschouwen we elke klant als een visitekaartje. Daarom is het voor ons van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en blijven. We bieden optimale service en garantie om dit te bereiken.

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, elk met hun eigen expertise en vakmanschap op specifieke gebieden. Of het nu gaat om gravures, glas of graniet, we hebben al vele jaren een solide samenwerking met al onze leveranciers. Dit stelt ons in staat om nazorg en service te verlenen die u mag verwachten bij het creëren van een persoonlijk gedenkteken voor uw dierbare.

Elk besproken monument wordt met uiterste zorg samengesteld en uitgewerkt. Iedere tekening en elk ontwerp is daarmee uniek.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Monumentenpaleis