Top 200 steden  |  

Fysiotherapie Zwartsluis

Neem vandaag contact op
Fysiotherapie Zwartsluis - Zwartsluis
Nu geopend
Sluit in 2 uur

Fysiotherapie Zwartsluis

Sleutelwoorden

ndt / bobath alleen op afspraak begane grond gehandicaptenparkeerplaats rolstoeltoilet toegankelijk voor rolstoelen bewegingstherapie lymfedrainage oedeemtherapie ontspanningstherapie oefentherapie fysische therapie massagetherapie rugtraining / rugscholing sportfysiotherapie medical taping concept conditietraining manuele therapie revalidatie kinderfysiotherapie thuiszorgfysiotherapie kiss (manuele therapie voor kinderen) bezoek aan huis particuliere praktijk verpleeghuis fysiotherapie Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:00
Dinsdag
07:30 21:00
Woensdag
07:30 18:00
Donderdag
07:30 21:00
Vrijdag
07:30 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Fysiotherapie Zwartsluis

Onze praktijk voor fysiotherapie bestaat al ruim 25 jaar en is gevestigd aan de Zwanebloem 41.

Fysiotherapie is echter niet het enige dat wij bieden! Binnen de praktijk zijn werkzaam een 3-tal fysiotherapeuten, met specialisaties als manueletherapie, KISS-kind behandeling, Dry needling, Medische trainingstherapie en oedeemtherapie, schouder en bekkenklachten (allen gediplomeerd en geregistreerd bij de landelijke vereniging voor fysiotherapie) en een fitnessinstructrice.

Wij bieden deze behandelingen binnen onze praktijk met grote oefenzaal aan zowel patiënten met een verwijzing van de huisarts of specialist, als patiënten die gebruik willen maken van de directe toegankelijkheid van de fysiotherapeut. Hiervoor worden onze therapeuten opgeleid volgens de landelijke normen en worden zij regelmatig bijgeschoold.

Tevens kunt U bij ons terecht voor een behandeling van de pedicure.

Sportschool Ciska
Bij Sportschool Ciska bent u aan het goede adres als het om uw gezondheid gaat.
Wij onderscheiden onze sportschool met name door:
-veel persoonlijke contacten, gezellige sfeer.
-persoonlijke begeleiding
-mogelijk tot conditie testen.

OMSCHRIJVING VAN DE LESSEN
Fitness/ Cardio

Naast de alom bekende voordelen zoals vetverbranding, het verstevigen van de spieren en het opbouwen van een conditie is fitness ook goed voor een betere doorbloeding en souplesse van het lichaam, het vormt het figuur en uw houding wat resulteert in minder lichamelijke klachten.

Spinning
Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door calorieën te verbruiken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen Spinning, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek Spinning het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering
Lidmaatschappen
de Fysiotherapeut, KNGF, Kwaliteitsregister KNGF
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Fysiotherapie Zwartsluis

Plaats van Fysiotherapie Zwartsluis