Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Dagbesteding & Buurtcentrum Het Bornhof

Wij ondersteunen de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeenten Lochem en Zutphen, waarbij regie over eigen leven voorop staat. De professionele zorg die hierbij nodig is, vullen wij waardig en respectvol in. Gezondheid en onafhankelijkheid bepalen voor een groot deel de kwaliteit van ons leven. Wij helpen u uw eigen onafhankelijkheid te vergroten of behouden. Toch kan het zijn dat u sommige dingen niet meer zelf kunt blijven doen. Dan bieden wij u graag een helpende hand.
Persoonlijke dienstverlening betekent voor ons in de eerste plaats aandacht voor uw persoonlijke wensen. Ieder mens is uniek voor ons. Geen anonimiteit, niet opgaan in de massa. Onze organisatie is er op gericht u alle ruimte te bieden. Creativiteit in ons werk en een gezonde vernieuwingsdrang vinden we daarbij belangrijk.
Wij verlenen onze diensten vanuit locaties in de regio Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld. Iedere locatie heeft een volkomen eigen sfeer en karakter, maar kan altijd terugvallen op de deskundigheid en ervaring van Sutfene.
Dankzij de omvang van de organisatie kunt u 24 uur per dag een beroep doen op alle denkbare diensten. Van incidentele ondersteuning tot intensieve begeleiding bij dementie en van persoonlijke verzorging tot activiteitenbegeleiding. Binnen de vertrouwdheid en veiligheid van een locatie bij u in de buurt, of bij u thuis.
Lidmaatschappen
ActiZ, Werkgeversorgisatie Zorg & Welzijn, Certificatie in de zorg ISO 9001:2015

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dagbesteding & Buurtcentrum Het Bornhof

Plaats van Dagbesteding & Buurtcentrum Het Bornhof