Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 16:30
Dinsdag
08:30 16:30
Woensdag
08:30 16:30
Donderdag
08:30 16:30
Vrijdag
08:00 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van BOG Stichting

Bijzonder wonen in een aantrekkelijke stad, dat kan via de Stichting BOG.
Wij beheren 413 unieke panden in Zutphen in uiteenlopende prijsklassen. Van sfeervolle hofjeswoningen of rijksmonumenten tot moderne appartementen of eengezinswoningen. De Stichting BOG in Zutphen beheert huurwoningen en bedrijfspanden namens een viertal deelnemers: de David Evekink Exploitatie Stichting, Stichting Wijnhuisfonds, Stichting Sint Anthony Groote Broederschap en stichting Hic Jacet Robur.

Geschiedenis:
In 1976 namen de David Evekink Stichting, de NV Stadsherstel Zutphen en het Wijnhuisfonds het initiatief tot samenwerking. De eerste twee kwamen al snel tot overeenstemming. Toen in 1979 het Wijnhuisfonds en de inmiddels ook geïnteresseerde Stichting Sint Anthony Groote Broederschap zich hierbij aansloten, werd de behoefte aan een nieuwe organisatie die de beheertaken op zich zou nemen steeds groter.
Op 21 maart 1980 werd hiervoor de Stichting tot Beheer van Onroerende Goederen, kortweg stichting BOG, opgericht. In de loop der jaren hebben de stichting Hic Jacet Robur en beheerstichting Urtica-Onderdak zich hierbij aangesloten. De laatste is per 1 januari 2015 uitgetreden.

De Stichting BOG bestaat uit de directie en (momenteel) 5 medewerkers. Zij voert werkzaamheden uit voor vier deelnemende stichtingen die allen één vertegenwoordiger hebben in de Vergadering van Deelnemers. De controle op de directie wordt uitgevoerd door de Raad van Toezicht.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Incasso
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor BOG Stichting

Plaats van BOG Stichting