Top 200 steden  |  

DE WERF.com

Neem vandaag contact op
DE WERF.com - Zuid-Beijerland
Nu gesloten
Morgen geopend

DE WERF.com

Sleutelwoorden

jaarverslagen uitnodigingen gratis offerte toegankelijk voor rolstoelen grafisch ontwerpers
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van DE WERF.com

De werf is een ontwerpbureau gespecialiseerd in creatieve communicatie. Wij visualiseren de identiteit van bedrijven en organisaties. Maken merken zichtbaar en vertalen dat in kant-en-klare producten. We ontwerpen alles van website tot correspondentiereeks, van uitnodiging tot beursstand, van folderlijn tot jaarverslag, enz. enz. Dit doen wij op een economisch en ecologisch verantwoorde manier en noemen het daarom 'eco-communicatie'. Onze klanten zijn blij met de creatieve concepten die wij bieden. Ons doel is altijd hetzelfde - het behalen van optimale resultaten.

Uw voordelen

Als eerste de vier G's; alles moet Goed, Gemakkelijker, Goedkoper en Groener. Wij zorgen daarvoor!

De werf durft te investeren in de toekomst van haar klanten. We benaderen een opdracht nooit als eenmalig en streven naar duurzame producten én een langdurige samenwerking.

Onze Rotterdamse mentaliteit; we werken graag hard voor onze opdrachtgevers! Dit zorgt ervoor dat wij korte lijnen onderhouden. We zijn resultaatgericht én creatief, waardoor er een degelijk ‘eco-ontwerp’ ontstaat.

Wij staan voor heldere afspraken, liefde voor het vak en een nuchtere kijk op zaken. Hierbij is ‘eco-communicatie’, in al haar diversiteit, ons speerpunt.

En het moet altijd beter! De werf durft, is creatief en daagt haar opdrachtgevers uit, om bij te dragen aan een betere wereld, zodat ook zij hun eigen ambities vanuit een verantwoorde basis kunnen realiseren.
Lidmaatschappen
Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van DE WERF.com