Top 200 steden  |  

Duinvliet Minicamping

Neem vandaag contact op
Duinvliet Minicamping - Zoutelande
Nu geopend

Duinvliet Minicamping

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Duinvliet Minicamping

Minicamping Duinvliet ligt op steenworp afstand achter de hoogste duinen van Nederland. Over het wandelpad tegenover de camping loopt u wandelend door de bossen in 15 minuutjes naar het strand. De afstand naar Zoutelande is ongeveer 1 km.
Naast onze plaatsen voor caravans, tenten en vouwwagens hebben wij ruime camperplaatsen. De grote speeltuin en recreatieruimte is ideaal voor een vakantie met kinderen. ook kunt u een kijkje nemen bij onze geiten of kippen. Naast de camping lopen de schapen en in het voorjaar huppelen de lammetjes er ook bij. Het wandelpad door het bos heeft toegang naar de vogelspothut, hier kunt u een blik werpen op onze kikker- en salamanderput, waar ook de eenden en ganzen zwemmen. Dit is ook een plek waar u heerlijk tot zichzelf kunt komen.
Grenzend aan de camping hebben wij twee vakantiehuisjes, het terras op het zuiden grenst aan de camping. Zo heeft u het gevoel van een chalet maar de luxe van een vakantiehuisje. De vakantiehuisjes voor 4 en 6 personen liggen naast elkaar, zodat u ze samen ook kan huren voor 10 personen.
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
vekabo
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Duinvliet Minicamping

Plaats van Duinvliet Minicamping