Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
16:00 22:00
Dinsdag
17:00 22:00
Woensdag
14:00 22:00
Donderdag
18:00 22:00
Vrijdag
16:00 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
di, vr:9.00 uur tot 10.00 uur move your body; wo: 9.15uur tot 10.00 uur peuterdans

Beschrijving van Balletstudio Tamara

Peuterdans 2½-4 jaar
Bewegingsles voor peuters vol met improvisatie, lekker dansen, swingen en op een leuke manier dingen leren. Leuke en speelse manier om kennis te maken met muziek en bewegen. Deze lessen duren 45 minuten.

ADV 4-5 jaar
Algemene Dansante Vorming is een kennismaking met bewegen en muziek. Deze lessen vormen een basis voor verdere lessen op oudere leeftijd. In de lessen wordt gewerkt aan ritme, houding, dansgevoel en expressie.

Klassiek vanaf 5 jaar
Klassiek wordt gegeven aan de hand van de Vaganova techniek. Elke groep heeft zijn eigen niveau binnen deze techniek. In de lessen wordt gewerkt aan verdere dansontwikkeling en vrije expressie.

Spitzen
Spitzenlessen kunnen worden gevolgd vanaf ongeveer 12 jaar, wanneer de spierontwikkeling dit toelaat en na beoordeling van de docent. Een klassieke les is verplicht bij het volgen van spitzenlessen. De les duurt 30 minuten.

Powerballet
Een workout op klassieke muziek met een knipoog naar het klassieke ballet. Goed voor souplesse en spierkracht.

Jazz vanaf 6 jaar
De leerlingen krijgen in deze lessen verschillende stijlen aangeboden o.a. Mattox, Hiphop, Streetdance, Modern jazz, Afro en hedendaagse dans/ dansen van de clips. De lessen hebben verschillende onderdelen zoals een warming-up, technische oefeningen, coördinatie oefeningen en danscombinaties. Tijdens de les is de ontwikkeling van de techniek, spieren en de vrije expressie belangrijk. Het accent van de les ligt op het dansen en het presenteren van jezelf.

Move Your Body
Werken aan lichaam, spieren en conditie op muziek. Het is een low impact les (dus niet springen) in verschillende delen; warming-up, conditie gedeelte, spierversterkende oefeningen, grondoefeningen en cooling down. Tijdens de lessen wordt gelet op houding en het uitvoeren van de oefeningen dit ter voorkoming van blessures. Door training, bijscholing en veel literatuur te lezen heb ik veel geleerd over klachten en beweging.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Lidmaatschappen
NBOB, NBDK
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Langenoordstraat, 4761 DR Zevenbergen

Plaats van Balletstudio Tamara