Top 200 steden  |  

Kindergarden Lindenlaan Zeist

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Lindenlaan Zeist - Zeist
Nu gesloten
Open op Maandag

Kindergarden Lindenlaan Zeist

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Lindenlaan Zeist

Onze kinderopvang Kindergarden Lindenlaan zit in een villa in het mooiste gedeelte van Zeist. De bosrijke omgeving, de tuin, de opzet: het voelt allemaal heel huiselijk en vertrouwd in ons kinderdagverblijf. Op elke babygroep hebben we speciale hoeken ingericht waarin jouw kindje in alle rust kan spelen en ontspannen.
De aparte knutselruimte zetten we in voor onze dreumesen en de peuters. Als we creatief aan de slag gaan, splitsen we de peuters vaak op in kleinere groepjes. We doen veel aan dansen en muziek.

Ook buiten bewegen we veel. Veel activiteiten zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen, daarom gebruiken we veel voelbakken en -borden. De baby's hebben een aparte zandbak. Voor de dreumesen en peuters is er een ontdektuin met grote xylofoon en een gedeelte met zandbak, waterpomp en fietsparcours.

Onze vesting ligt dicht bij het centrum en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en met vijf minuutjes zit je op de A28.

Videos voor Kindergarden Lindenlaan Zeist

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Lindenlaan Zeist

Plaats van Kindergarden Lindenlaan Zeist