Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:30
Woensdag
10:00 17:30
Donderdag
10:00 17:30
Vrijdag
10:00 17:30
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vandyck Experience Store Zeist

Vandyck Experience Store Zeist aan de Slotlaan 212 is de officiële winkel voor de complete Vandyck collectie. Zoals; dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, moltons, dekbedden, hoofdkussens, handdoeken, washandjes, badmatten, bad- en strandlakens, badjassen, sierkussens, spreien en boxspringbedden.
Meerdere keren per jaar vindt er een grote linnengoed collectiewisseling plaats, waardoor het merk altijd fashionable up-to-date is en u inspireert voor het aankomend seizoen.

Vandyck staat voor hoge en betaalbare kwaliteit. Naast het complete aanbod van het bed- en badmode assortiment zijn er ook Vandyck boxspringbedden te verkrijgen.

Bij de ontwikkeling van de geheel nieuwe collectie bedden heeft Vandyck haar kernwaarden hoog gehouden: de collectie moest puur, innovatief en van hoge kwaliteit zijn. Met deze belangrijke uitgangspunten is er een serie bedden ontwikkeld, die door de vele bijzondere eigenschappen uniek genoemd mag worden.

- Hygiënische en allergievrije bedsystemen met een ongekend slaapcomfort.
- Voorzien van praktische eigenschappen zoals wasbare stoffering, makkelijke in- en uitstap-hoogte van het bed en bijvoorbeeld een aanzienlijk groter slaapoppervlakte door een speciale matrasconstructie.

Door bovengenoemde unieke factoren bent u verzekerd van een praktisch, fris, schoon en gezond slaapklimaat, voor een ongestoorde en ontspannen nachtrust.
Daarbij zijn de bedden - ook kenmerkend voor Vandyck - overzichtelijk ingedeeld op comfort en prijs, zodat er altijd een bed te vinden is, passend bij uw individuele wensen.

Een deskundig en enthousiast team staat voor u klaar om u te adviseren in bed-, badmode en over onze boxspringbedden. U bent van harte welkom in de Vandyck Experience Store Zeist.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Incasso, Maestro, MasterCard, Visa, Vooruit betalen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Vandyck Experience Store Zeist

Plaats van Vandyck Experience Store Zeist