Top 200 steden  |  

TOP-Bouwlaser

top-bouwlaser

TOP-Bouwlaser

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van TOP-Bouwlaser

TOP-Bouwlaser is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwlasers. Dit instrument staat ook wel bekend als rotatielaser of roterende laser. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij de grotere klusprojecten.

We vinden het belangrijk dat iedereen een geschikte bouwlaser kan vinden in ons assortiment en daarom verkopen wij diverse merken, zoals: Leica, DeWALT, Stanley, ADA, Topcon en meer.

Onze medewerkers hebben veel ervaring en daarom kunnen zij u goed adviseren. Zij kennen de specificaties en de voor- en nadelen van elk merk en soort bouwlaser.

We vinden het belangrijk dat uw bouwlaser voldoet aan de fabriekseisen en daarom controleren we het instrument voorafgaand aan de verkoop op onze eigen meetbaan. Alle roterende lasers die wij verkopen zijn daarom voorzien van een kalibratiesticker en kalibratierapport.

Bij TOP-Bouwlaser kunnen we over het algemeen de lasers uit voorraad leveren. Daarom kunnen we de meeste bestellingen de volgende dag leveren, wanneer deze voor 17:00 uur besteld worden.

Meer weten over onze diensten of heeft u vragen over het assortiment? Neem dan contact op met onze specialisten, of bestel uw nieuwe bouwlaser online!
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van TOP-Bouwlaser