Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Prezzent

Prezzent wil als kleine en eigenwijze organisatie betekenisvolle zorg verlenen en grenzen verleggen voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Zo’n 145 medewerkers en ruim 60 vrijwilligers ondersteunen ongeveer 270 cliënten. Wij bieden en organiseren wonen, werk en dagbesteding, vrijetijdsbesteding, ondersteuning en zorg in het Rivierenland.
Wonen, werken, leven zoals jij dat wilt. Dat is ons motto. Tevreden cliënten zijn ons doel: mensen die hun eigen verhaal hebben, vrijheid ervaren, zelf aan het roer staan en ervaren wat voor hen optimaal mogelijk is. Hun wensen en mogelijkheden zijn het uitgangspunt in ons dagelijks werk. Professionele begeleiders zoeken wat nodig is en kennen de beperkingen, maar zullen de cliënt altijd stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Cliënten praten en beslissen mee en worden in alles gehoord, ook op beleidsniveau.
Wij geloven in ‘oplossingsgericht werken’. Via deze methodiek werken we stap voor stap naar de gewenste situatie. Bereikte successen en mogelijkheden zijn de basis voor verdere ontwikkeling, zowel voor cliënten als medewerkers.
Onze verblijfslocaties zijn te vinden in Zaltbommel, Culemborg en Geldermalsen. We bieden ondersteuning aan ambulante cliënten door de hele regio Betuwe/Bommelerwaard. En werk en dagbesteding op drie locaties in Beesd, Culemborg en Zalbommel. Het Centraal Bureau staat in Zaltbommel. Bekijk onze website www.prezzent.nl voor alle mogelijkheden.
Lidmaatschappen
VGN, HKZ
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nieuwe Tijningen, 5301 DA Zaltbommel
Nieuwe Tijningen, 5301 DA Zaltbommel