Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:buiten openingstijden op afspraak; za:alleen op afspraak

Beschrijving van Engel Natuursteen BV

Engel Natuursteen is een familie bedrijf uit 1906 en gespecialiseerd in het produceren van grafmonumenten, aanrechtbladen, vensterbanken, openhaarden, wastafelbladen, badranden, vloeren, dorpels en nog veel meer toepassingen voor in en om het huis. Met de ervaring die wij in meer dan honderd jaar hebben opgebouwd staan wij voor kwaliteit en vakmanschap in de natuursteenbranche. De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap bij het verwerken en bewerken maar ook voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren.
Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. En wij adviseren u vakkundig bij uw keuze. In onze showroom en op onze werf kunt u materiaal, platen uitzoeken in de beste kwaliteit Hardsteen, Marmer en Graniet uit onze voorraad, zo krijgt u een goede indruk van de structuur en kleur. In onze eigen werkplaats worden de opdrachten gemaakt. Hierdoor hebben we korte levertijden, zijn we flexibel en kunnen we onze eigen kwaliteitscontrole beheren. U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten plaatsen.

Engel Natuursteen is een kleine organisatie, voor kleine, maar ook grote projecten.

Hardsteen, Marmer of Graniet is een prachtig materiaal om zowel het in- als het exterieur van een pand van een fantastische upgrading te kunnen voorzien. Natuursteen heeft een duur imago maar dat hoeft niet.

Wij hopen dat wij langs deze weg uw belangstelling voor ons natuursteen kunnen opwekken, en nodigen u tevens van harte uit om eens bij ons in de showroom langs te komen om onze producten van dichtbij te komen bekijken. Bezoek onze website www.engelnatuursteen.nl
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, Maestro, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Algemeene Nederlandse Bond van Natuursteen bedrijven, Fundeon, MVO Nederland, NOA

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Engel Natuursteen BV