Top 200 steden  |  

Schokker Installatie- en Loodgietersbedrijf G

Neem vandaag contact op

Schokker Installatie- en Loodgietersbedrijf G

  • Grindweg
    147
    8471 EJ Wolvega
    Friesland
  • 0561 613 780
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Schokker Installatie- en Loodgietersbedrijf G

Installatie- en Loodgieters bedrijf G. Schokker is een landelijk erkend bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in zowel de particuliere- als de utiliteitsmarkt. Wij zijn een vakkundig en innovatief bedrijf dat onze expertise door de jaren heen heeft bewezen bij verschillende projecten in zowel de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Met onze KOMO certificering staan wij garant voor een hoogwaardige en duurzame installatie van top kwaliteit.

Mocht u op zoek zijn naar een installatie en/of loodgietersbedrijf voor u nieuwbouw of verbouwing? neem dan contact met ons op via het volgende nummer: 0561-613780.

Keurmerk Veilig Thuis.

Twijfelt u aan de veiligheid van u huidige installatie of wilt u uw woning laten keuren? Neem dan contact met ons op voor een keurmerk "veilig wonen". De zekerheid van een deugdelijke en veilig installatie geeft u de mogelijkheid om zonder twijfels optimaal van u woning te genieten.

Waar bestaat deze keuring uit?

NTA 8025 beschrijft een methode om te bepalen of een bestaande technische installatie of een voorziening in woningen voldoet aan het minimale veiligheidsniveau. Hierin worden zowel de elektra-, gas- als leidingwaterinstallaties en voorzieningen meegenomen.

Daarbij wordt gekeken naar de gebouw- en gebruikersgebonden zaken. Dat wil zeggen: de wandcontactdoos, maar ook het verlengsnoer dat wordt gebruikt in de woning; de gasleiding, maar ook het gasfornuis. De NTA 8025 - in de volksmond bekend als "APK-Woningen" - levert het basisgereedschap voor een ieder die deze inspecties opdraagt, uitvoert en/of beoordeelt.
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
KOMO
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Schokker Installatie- en Loodgietersbedrijf G