Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van City Wonen

Citywonen Winterswijk (ook wel bekend als Eugelink-te Kortschot) is één van de meest complete woninginrichters van de Oost-Achterhoek. In onze showroom van 6500 m2 wordt een totaal assortiment aangeboden van meubelen en slaapkamers, o.a. Henders & Hazel en HA select. Ook zijn wij dealer van o.a. Eastborn en Slizing kasten. Daarnaast wordt het assortiment gecompleteerd door het totale aanbod van woning- en projectstoffering. Eigen stoffeerders verzorgen de totale interieurs van woningen, kantoren en bedrijfspanden.

Klassiek.
Wie valt voor de charme van klassieke meubelen, vindt bij Citywonen een uitgebreid assortiment stijlvolle bankstellen en fauteuils, eethoeken en wanden. Stuk voor stuk gemaakt door ontwerpers van nu met oog voor de klasse en kwaliteit van toen.

Landelijk.
De natuur is weer helemaal terug in ons interieur. U ziet dat aan het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Ook Henders & Hazel volgt deze ontwikkeling op de voet. Neem eens de tijd voor een bezoek aan de speciaal ingerichte afdeling.

Modern.
Bent u op zoek naar moderne en trendy meubelen dan hebben wij daarvoor een afdeling ingericht onder de naam HAselect. De meeste meubelen uit deze collectie zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar, bijkomend voordeel is dat het ook nog betaalbaar is.

Citywonen bestaat al geruime tijd en heeft in de wijde omtrek de naam betrouwbaar en goed te zijn.
De trends van tegenwoordig beperken zich niet meer tot één stijl. Alle verschillende stijlen vindt u bij Citywonen in de showroom.
Dit alles zonder uw woonwensen uit het oog te verliezen. Onze showroom is een afspiegeling van de hedendaagse mogelijkheden en diverse stijlen. Van stoer tot gedurfd en van klassiek tot modern.

In onze showroom bent u van harte welkom om de collecties te komen bekijken. Tevens vindt u op ons Woonplein Winterswijk, waar u ook Baderie HtW, Zonwering Industrie Winterswijk en Tolkamp Keukens vindt.
Lidmaatschappen
CBW

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor City Wonen

Plaats van City Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie