Top 200 steden  |  

Ontruiming Service Wolter

Ontruiming Service Wolter - Willemsoord

Ontruiming Service Wolter

Sleutelwoorden

Woningontruiming vloerbedekking verwijderen tapijt verwijderen parket verwijderen marmoleum verwijderen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Ontruiming Service Wolter

Ontruiming Service Wolter bied u de dienstverlening aan in de grootste zin van het woord, alle voor komende werkzaamheden voor een bezemschone woningontruiming of bedrijfspand.
Een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van huisraad en alle soorten vloerbedekking. Wij beschikken over al het nodige gereedschap om deze werkzaamheden snel, efficiënt en betaalbaar uit te voeren voor u.
Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. We hebben niet alleen het juiste gereedschap en de ervaring, Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.
Wanneer kunnen wij u van dienst zijn:
Boedeloplossing en de woning bezemschoon opleveren
Vloerbedekking verwijderen oa, tapijt, parket, marmoleum, linoleum, plavuizen etc
Behang verwijderen en waar nodig muren of plafond sausen
Inboedels deels opkopen voor een eerlijke handelsprijs
Vervuilde woning ontruimen en schoonmaken
Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer Specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Ontruiming Service Wolter heeft haar medewerkers op diverse plaatsen van Nederland gevestigd, op deze wijze kunnen wij werken zonder voorrijkosten, tevens maken wij ( bijna )nooit gebruik van dure afval containers. Wij beschikken immers over een eigen vrachtwagens met een capaciteit van 7,5 ton.

Ontruiming Service Wolter en haar medewerkers zijn discreet, en bieden de maximale privacy onder andere nette werk kleding zonder reclame, tevens ook reclame vrije bedrijf voertuigen. Uw privacy hebben wij hoger in het vaandel dan reclame maken voor ons, immers is een tevreden kant altijd nog de beste reclame!

Bij woningontruiming en vloer verwijdering werken voor diverse particulieren, bewindvoerders, zorginstellingen, notarissen, instellingen voor de geestelijke gezondheid zorg, deurwaarders, makelaars en woningbouw coöperaties, stoffeerder en project (ontwikkelaars ) Woningontruiming Centrale en uiteraard voor de woningontruiming Specialist die een tevredenheid garantie waarborgt te herkennen aan het logo.

Veel ontruimer ’s doen zich voor als Specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.

Mocht u meerdere prijsopgaven aanvragen adviseren wij onze opdrachtgevers ons als laatste in te plannen, immers bieden wij u een mes scherp tarief voor de hoogste kwaliteit waar onze collega’s in vele gevallen niet mee kunnen bedingen!

Ontruiming Service Wolter heeft meerdere websites, wij zijn immers een dienst verlenend bedrijf in het geheel casco schone opleveren van woningen en bedrijfspanden. Tevens gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloeren.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Ontruiming Service Wolter