Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 18:00
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 18:00
Vrijdag
08:30 18:00
Zaterdag
08:30 13:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Hennie's Zonwering

Hennie's Zonwering is gevestigd in Wijk Bij Duurstede.
Met ruim 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche staan wij voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Omdat elke situatie anders is komen wij vrijblijvend bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing voor uw woning te vinden. Doordat wij geen showroom hebben, kunnen we de prijzen laag houden. Wij leveren tegen scherpe prijzen en hebben een snelle levering. Daarbij bieden wij u deskundig advies, gratis inmeten, gratis montage en geen voorrijkosten. Tevens doen wij reparaties van alle merken zonwering en motoren, afhankelijk van afstand en materialen zullen hier kosten voor in rekening gebracht worden.

Bent u op zoek naar zonwering voor uw huis of bedrijf? Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenzonwering zoals terrasschermen, markiezen, rolluiken, rolgordijnen, houten jaloezieën, horren en screens. Ook zijn wij leverancier van Velux producten. Tevens kunt u bij ons uw zonweringsdoek laten vervangen of bedrukken/beletteren.

Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen of via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen (www.hennies-zonwering.nl).
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Hennie's Zonwering