Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke

BSO De Kleine Wereld is - samen met twee basisscholen - gevestigd in de brede school van Westerhaar.

BSO-tijd is vrije tijd! Veel kinderen hebben zelf al wel een plannetje in hun hoofd wat ze graag willen doen. Sommige kinderen houden ontzettend van knutselen, anderen willen lekker bijkomen van een drukke schooldag. Tegelijkertijd willen we je kind stimuleren om dingen uit te proberen en talenten te ontdekken. Tijdens schoolvakanties hebben we een gezellig vakantieprogramma, waarin de ene keer een thema centraal staat en de andere keer uitstapjes zijn gepland. Bovendien is er volop ruimte voor eigen inbreng en vrij spel.

We zijn iedere dag buiten. Onze buitenspeelplaats is ingericht volgens de visie natuurlijk buitenspelen en biedt kinderen de ruimte om volop te ontdekken en ervaren. Er is een zandbak en plek om te fietsen, te rennen en te spelen. Daarnaast hebben we een moestuin en de beschikking over het speelplein van de basisschool.
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke

Plaats van Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke