Top 200 steden  |  

Rietdekkersbedrijf Thijs

Neem vandaag contact op

Rietdekkersbedrijf Thijs

Sleutelwoorden

dakraam rieten dak / rietdekker gratis advies gratis offerte dakafwerking dakdekken dakinspectie dakonderhoud dakreiniging dakrenovatie dakreparatie dakplaten dakdekkers
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Rietdekkersbedrijf Thijs

Welkom bij Rietdekkerbedrijf Thijs: betrokkenheid, vakmanschap en professionaliteit onder een dak. Een rieten dak is bijzonder. Het zegt veel over uzelf en laat uw woning spreken.

Rietdekkerbedrijf Thijs begrijpt dat als geen ander en geeft u daarom de persoonlijke aandacht die u verdient. Of het nu gaat om een nieuw dak of goed advies, wij staan u graag terzijde. Een rieten dak is tenslotte een investering voor het leven. Rietdekkersbedrijf Thijs neemt u graag mee door de wereld die schuilgaat achter rieten dakbedekking. Rietdekkerbedrijf Thijs is een jong bedrijf met veel ervaring en veel ambitie. In 2009 gestart door Thijs Scheeroren die zijn 17-jarig vakmanschap nu in een andere vorm inzet.

Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van rieten daken uit, zoals:
Nieuwbouw en Renovatie, Onderhoud en Reparatie, Aanbinden en vlechtwerk.
Daarnaast voeren we alle bijbehorende timmerwerkzaamheden uit, zoals: Het aanbrengen van plaatmateriaal (schroefdak), plaatsen van dakramen, dakkapellen en dakdoorvoeren en sporen en latten vervangen.
Lidmaatschappen
Vakfederatie Rietdekkers
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Rietdekkersbedrijf Thijs