Top 200 steden  |  

Keukencentrum Vosseling

Neem vandaag contact op
keukencentrum-vosseling
Nu gesloten
Opent in 2 uur

Keukencentrum Vosseling

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren landelijk keukentegels beton caesarstone composiet corian gehard glas graniet keramiek kunststof natuursteen rvs / roestvrij staal silestone terrazzo atag blanco boretti bosch etna pelgrim smeg meer dan 25.000 euro geen voorrijkosten gratis offerte begane grond toegankelijk voor rolstoelen deskundig advies keuken ontwerpen keukenrenovatie plaatsing van keukenapparatuur kookeiland miele gratis advies greeploos keukenmontage keukenverkoop verkoop van keukenapparatuur verkoop van showroomkeuken gesloten keuken halfopen keuken open keuken nostalgisch / klassiek tijdloos aanrechtblad / keukenblad / werkblad afzuigkap fornuis keukendeuren keukenkasten ko Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 20:00
Zaterdag
09:30 16:30
Zondag
Gesloten
1x per maand op zaterdag geopend van 10.00 - 16.00 uur (kijk op onze website of social media voor exacte data)

Beschrijving van Keukencentrum Vosseling

KEUKENCENTRUM VOSSELING.... specialist in keukens sinds 1984!

De naam zegt het al... WIJ VERKOPEN KEUKENS! Keukens van diverse merken, in allerlei stijlen, kleuren en samenstellingen. Of het dus een moderne of klassieke keuken is, in het wit of misschien zelfs in knalgeel, in hout(fineer) of melamine, het kan allemaal bij ons. In onze showroom kunt u volop ideeën opdoen en heeft u hulp nodig, wij staan klaar om u te adviseren in uw zoektocht naar uw DROOMKEUKEN.

Wanneer wij samen met u tot een optimale indeling van uw keuken zijn gekomen, werken wij dit, vrijblijvend, voor u uit tot een gespecificeerde offerte met bijbehorende plattegrond en perspectieftekening. Daarna maken we graag opnieuw een afspraak met u om deze offerte met u door te spreken. Thuis kunt u alles nog eens goed en op uw gemak doornemen om zo tot een weloverwogen aankoop over te gaan.

Heeft u geen complete keuken nodig, maar bent u op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe kookplaat, koelkast, werkblad, (kokendwater)kraan of zelfs alleen een keukenscharnier, ook dan helpen wij u graag. En denkt u ook eens aan een mooie en handige kastenwand in uw bijkeuken.

Misschien verwacht u het niet, maar we zijn niet alleen het adres voor uw keuken, wij leveren ook badmeubels van het merk Laguna (Puris). Incidenteel richten wij badkamers of toiletruimtes in, meestal in samenwerking met lokale professionals waarmee we al jaar en dag goede ervaringen hebben. Tevens leveren wij bibliotheekkasten, kamers en suites en op maat gemaakte eettafels. Gemaakt door één van onze keukenleveranciers.

Wij mogen ons Miele Nieuwe Keuken Plus-dealer noemen. Tevens zijn wij Bosch AccentLine- en Siemens StudioLine-dealer. Maar uiteraard zijn andere merken ook leverbaar, zoals bijvoorbeeld Liebherr, Atag, Pelgrim, Etna, Novy, Boretti en Smeg.

Met regelmaat hebben we actiemodellen van apparaten of zelfs aanbiedingen van showroomkeukens om weer plaats te kunnen maken voor nieuwe(re) modellen. Wellicht voor u een reden om naar onze scherpe aanbiedingen van keukens en inbouwapparatuur te komen kijken!

Redenen genoeg om eens een bezoekje aan onze showroom te brengen. Dus mogen we zeggen: TOT ZIENS?
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Incasso, Invoice
Jaar van oprichting
Opgericht 1984
Lidmaatschappen
Inretail
Talen
nl
Merken
SmartCollection, Mereno, KH System, Eggersmann, Puris/Laguna
Produkte
keukens, (inbouw)apparatuur, werkbladen, (kokend water) kranen, badkamermeubels
Dienstverleningen
Gratis advies, Vrijblijvende offerte

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Keukencentrum Vosseling