Top 200 steden  |  

Beschrijving van SDO Schoonmaakdienst

Bij ~sdo schoonmaakdienstverlening profiteert u van de voordelen van een nationaal schoonmaakbedrijf en de kosten van een regionaal bedrijf. Bij ons bespaart u op onnodige overhead en kunt u rekenen op hoge mate van betrokkenheid en korte communicatielijnen.

Bij ~sdo schoonmaakdienstverlening is duidelijk de (landelijke) professionaliteit ingebouwd zoals efficiëntie en borging van processen door onder andere het OSB keurmerk. Wij combineren de voordelen van twee werelden met ruim 30 jaar ervaring. Met een team van ruim 90 betrouwbare medewerkers staan wij voortdurend voor u klaar om de best mogelijke match te vormen tussen de opdrachtgever, de medewerker en de leiding van ~sdo schoonmaakdienstverlening.

Voordelige uurtarieven van een regionaal familiebedrijf
Hoge prestaties vanwege efficiëntie van landelijk schoonmaakbedrijf
Creatief en constructief meedenken met al uw schoonmaakvragen

Bij ~sdo schoonmaakdienstverlening zijn we altijd opzoek naar actieve en betrouwbare werknemers die opzoek zijn naar een uitdagende baan binnen de schoonmaakdienstverlening. Enig vereiste is een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
Supporter van Nederland Schoon, OSB, code verantwoordelijk marktgedrag, NEN 4400-1, VSR, VCA, Hoogwerker veiligheid, EMAS, CO2 Neutralisatie, SVS, Clean air stofzuigers
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor SDO Schoonmaakdienst

Plaats van SDO Schoonmaakdienst