Top 200 steden  |  

Wolbers RVS en Staalproducten B V

Neem vandaag contact op

Wolbers RVS en Staalproducten B V

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren assemblage controle engineering machineverkoop onderhoud / machineonderhoud ontwerpen reparatie / machinereparatie revisie constructie machinebouw bouwmateriaal & gereedschap
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Wolbers RVS en Staalproducten B V

Wolbers RVS en Staalproducten BV is een jong vooruitstrevend bedrijf met specifieke ervaring en kennis op het gebied van machinebouw, toelevering halffabricaten en eindproducten in zowel RVS, staal als aluminium.

Wij staan in de markt bekend als betrouwbaar en flexibel waarbij onze kwaliteit en kennis van de producten uitstekend is. Door onze platte organisatie hebben we zowel op engineering als in de werkplaats korte lijnen waardoor wij zeer snelle levertijden van onze producten kunnen bewerkstelligen. Omdat we veel aan innovatie doen kunnen wij u bijstaan in het maken en bedenken van de producten die u gerealiseerd wilt hebben.

Ons team van specialisten speelt het keer op keer klaar om uitdagende projecten aan te nemen en tot een succesvol resultaat te brengen.

Kortom onze grote expertise, gecombineerd met Twentse nuchterheid zorgt ervoor dat we samen met u de kortste weg bewandelen waardoor we eventuele (kostbare) hobbels in het proces kunnen vermijden.

Toelevering halffabricaten in rvs, staal en aluminium
Kunstwerken van metalen
Interieurbouw
Las, constructiewerken, plaatwerk en verspanen
Eigen engineering 3d
Machine en apparatenbouw
Mesttechniek ( drogen )
Lidmaatschappen
Metaalunie, vca
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Zandhaarweg 24, 7595 KM Weerselo

Plaats van Wolbers RVS en Staalproducten B V