Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
Gesloten
za:Op aanvraag/afspraak

Beschrijving van De Den Praktijk voor Ergotherapie

Ergotherapie helpt mensen optimaal te functioneren in de woon-, leef en werksituatie. Iedereen, jong of oud, die een probleem ondervindt in het dagelijks leven kan bij praktijk De Den terecht.

Het maakt niet uit of het probleem voortkomt uit lichamelijke of geestelijke klachten, een blijvende aandoening of tijdelijk letsel. Als u of uw kind beperkingen ondervindt in het dagelijks functioneren en hier iets aan wil doen, dan kan ergotherapie helpen bij het leren omgaan met die beperkingen.
Ergotherapie richt zich niet op de oorzaak van het probleem, maar op de praktische gevolgen ervan bij het uitvoeren van voor de persoon belangrijke (dagelijkse) activiteiten; het dagelijks handelen.

Het doel van ergotherapie is dan ook om u of uw kind te helpen om met de beperkingen of problemen weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Voor de (dagelijkse) activiteiten die problemen opleveren en die voor u of uw kind belangrijk zijn, zal naar een zo praktisch mogelijke oplossing gezocht worden.

In de praktijk werken wij met 5 ergotherapeuten die allen vermeld staan in het kwaliteitsregister en die ieder hun specialisatie hebben.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Jaar van oprichting
Opgericht 2000
Talen
nl
Produkte
Ergotherapie kinderen, Ergotherapie volwassenen, Davis Dyslexie counseling, Beelddenken, Sensorische informatieverwerking
Dienstverleningen
Advies, Behandeling, Openheid

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor De Den Praktijk voor Ergotherapie

Plaats van De Den Praktijk voor Ergotherapie