Top 200 steden  |  

Bastiaans Keuken- en Interieurbouw

Neem vandaag contact op
Bastiaans Keuken- en Interieurbouw - Waalre
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Bastiaans Keuken- en Interieurbouw

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
Gesloten
ma t/m zo:open op afspraak

Beschrijving van Bastiaans Keuken- en Interieurbouw

Een keuken staat veelal centraal in een huishouden. Het voorziet tenslotte in levensbehoeftes. Bij Bastiaans Keuken- en Interieurbouw is het dan ook mogelijk om een keuken helemaal naar je eigen behoeftes te ontwerpen. Doordat alle werkzaamheden in eigen huis geschieden zijn we enorm flexibel in het zoeken van oplossingen en het maken van uw maatwerk. Om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van uw ideeën wordt er een afspraak bij u thuis gepland. Daar kunt u de wensen over uw keuken kenbaar maken en wordt er met u meegedacht over de invulling hiervan. Daarna wordt een kostenraming gemaakt die wordt besproken in de showroom/werkplaats. Hier staan ook voorbeelden uit de ruime hoeveelheid materiaalkeuze voor uw maatwerkkeuken.
Naast maatkeukens maken wij ook kasten, meubels en balies. Voor al het maatwerk, renovaties en speciale wensen kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw gegevens te bewaren zodat wij over enkele jaren nog steeds dat unieke meubel voor u kunnen maken.

Naast de goede service van Bastiaans Keuken- en Interieurbouw staan wij ook garant voor een uitgebreid assortiment en ervaring met veel verschillende soorten materialen. Wij kunnen u, aan de hand van folders en modellen uit de showroom, kennis laten maken met vele merken en materialen. Wij zijn leverancier voor (inbouw)apparatuur van merken als Miele, Bosch, Liebherr, Novy/Itho en Quooker. Naast het leveren van (inbouw) apparatuur zijn wij ook in staat om vele materialen zoals bijvoorbeeld Corian, Lg Hi-Macs en graniet te bewerken. Door de vele ervaring met deze materialen en kennis over deze materialen zijn wij in staat om u zo betrouwbaar en volledig mogelijk te adviseren. Doordat u zelf kunt bepalen welke materialen u wil gebruiken en de passende (inbouw)apparatuur hierbij uitzoekt wordt uw kast/keuken een uniek vakkundig product dat precies bij u past.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bastiaans Keuken- en Interieurbouw