Top 200 steden  |  

Meubelstoffering Mieke Spackler

Neem vandaag contact op
Meubelstoffering Mieke Spackler - Waalre
Nu gesloten
Opent in 13 uur

Meubelstoffering Mieke Spackler

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
14:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:Op afspraak

Beschrijving van Meubelstoffering Mieke Spackler

Meubelstoffering Waalre stoffeert van modern, klassiek tot antieke meubelen. Maar ook bureaustoelen, kussens voor tuinstoelen of lounge, caravan, slaapkamermeubelen, hoofdbord of dekenkist en losse sierkussens etc.

Stofferen is handwerk en daarom arbeidsintensief, ieder meubel is weer anders.

Met stoffering hebt u de mogelijkheid om zich te onderscheiden met een uniek meubelstuk. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw bank of stoel waardevol is. Bijvoorbeeld omdat hij comfortabel is, van een bekende ontwerper, of omdat u er om persoonlijke redenen aan gehecht bent.

Er zijn twee stoffeermethoden de klassieke en de moderne. Het onderscheid zit in de materiaalkeuze van de onderstoffering. Is het binnenwerk goed dan gaat de stof ook langer mee en behoudt het meubel zijn comfort voor langere tijd. U bepaalt zelf de uitstraling door de keuze stof, leer of kunstleer en de manier van afwerking (siernagels, pijping, modern stiksel of contrast biezen).

Ik neem graag de tijd om met u te bespreken wat in uw geval de beste keuze zal zijn. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe een (oud) meubel als nieuw bij een klant terugkomt.

De zit of lighouding van uw stoel of matras wordt ongemakkelijk,de ondergrond wordt te zacht. Deze kan door het veranderen van de binnenstoffering aan uw wensen worden aangepast.

Maar ook het herstellen van naden of een knoop uit een stoel of zitkussen zijn problemen die kunnen voorkomen en ook weer opgelost kunnen worden.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre adviseert u met plezier.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre kan u een goed advies geven bij het bepalen van uw keuze bekleding met betrekking tot meubelstoffen, kwaliteit, kleur en design.

U kunt de stalen thuis op uw gemak bekijken.

Mieke Spackler Meubelstoffering Waalre beschikt over een breed assortiment meubelstofstalen; Aristide - Aritex , Gebr. Peeters, Lancier en Reynaldo.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Meubelstoffering Mieke Spackler

Plaats van Meubelstoffering Mieke Spackler