Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
wo:alleen tel. bereikbaar

Beschrijving van Chiropractie Vught

Bij Chiropractie Vught staat de gezondheid en het welbevinden van patiënten centraal. Wij vinden het belangrijk de behandeling zorgvuldig op de patiënten af te stemmen en te voorzien van duidelijke en eerlijke uitleg. Wij willen het beste resultaat voor de patiënten.

In onze visie is een goed werkend zenuwstelsel essentieel voor een goede gezondheid en optimale lichamelijke (sport)prestaties. Wij dragen daaraan bij door bewegingsstoornissen in uw wervelkolom en andere gewrichten op te heffen door middel van hoog kwalitatieve chiropractische zorg.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te leveren stellen wij hoge eisen aan de opleiding en ervaring van onze chiropractoren. Ze hebben allen een 5-jarige opleiding genoten aan een erkende universiteit, zijn officieel geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA, Geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland SCN, Geregistreerd bij Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie NVSC, Lid van de International Federations of Sports Chiropractic (FICS) in Lausanne, Zwitserland, Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN), Stichting Chiropractie Nederland
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Chiropractie Vught