Top 200 steden  |  

Annemiek Gerrits Medisch Pedicure

Neem vandaag contact op
annemiek-gerrits-medisch-pedicure
Nu gesloten
Opent in 2 uur

Annemiek Gerrits Medisch Pedicure

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:15 18:45
Dinsdag
11:30 14:00
Woensdag
08:30 13:15
Donderdag
08:30 12:45
Vrijdag
08:30 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Annemiek Gerrits Medisch Pedicure

Steeds meer mensen zien vandaag de dag het nut in van voetverzorging. De pedicure doet tegenwoordig meer dan alleen het knippen van de nagels en het verwijderen van eelt. Voor allerhande nagel- en huidproblemen bent u bij de Provoet pedicure aan het juiste adres.

Per 1 januari 2009 is mijn bedrijf opgenomen in het kwaliteitsregister pedicures.

Sinds 1 oktober 2009 mag ik mijzelf ook medisch pedicure noemen. Een medisch pedicure is breed opgeleid zodat alle mogelijke voetproblemen op een professionele wijze kunnen worden behandeld.

Arbeidsomstandigheden, milieu en hygiêne worden strikt in acht genomen daar ik werk volgens de Code van de Voetverzorger

Goede schoenen kopen is belangrijk voor gezonde voeten.
Volgens onderzoek kunt u het beste in de namiddag uw schoenen kopen. In de loop van de dag kunnen uw voeten een beetje opzwellen dus dan is de (na)middag een goed tijdstip om ze te passen.

Laat je voeten iedere keer dat je schoenen past opmeten en laat ze opmeten als je staat. Let er op dat je de schoenen aan allebei je voeten past. Veel mensen hebben namelijk 1 voet die langer is dan de andere. Wanneer dat het geval is, koop de schoenen dan op maat van de grootste voet!

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
PROVOET, ProCert
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Oosteinde 365, 2272 AG Voorburg

Fotos voor Annemiek Gerrits Medisch Pedicure

Plaats van Annemiek Gerrits Medisch Pedicure