Top 200 steden  |  

Autobedrijf Noorderpoort

Neem vandaag contact op

Autobedrijf Noorderpoort

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Autobedrijf Noorderpoort

Welkom | Saab Noorderpoort Venlo

Sinds augustus 1989 zijn wij Saab-dealer in Venlo. Onze vestiging bevindt zich sinds 1996 op industrieterrein De Veegtes. Een ideale locatie vanwege de prima bereikbaarheid vanaf de snelweg A67. Wij staan met zeven werknemers, waarvan vijf van het eerste uur, volledig tot uw beschikking. Vooral door hun ervaring en de enorme know how, maar ook mede door de goede sfeer, levert ons team iedere dag weer topprestaties.

U heeft wellicht gelezen over het faillissement van Saab, dat op 19 december 2011 is uitgesproken. In dit faillissement zijn drie belangrijke divisies van Saab betrokken: Saab Automobile, Saab Tools en Saab Powertrain. De vierde divisie, Saab Parts, is buiten het faillissement gebleven en zal dus doorgaan met het leveren van Saab-onderdelen voor onderhoud en reparatie.

In Nederland wordt Saab ingevoerd door Beherman Group, een privéonderneming die evenmin is betrokken bij het faillissement van Saab Automobile. Beherman zal niet meer in staat zijn de levering te garanderen van nieuwe Saab-personenauto’s, maar gaat wel verder met het leveren van onderdelen.

Tevens heeft Beherman Group, samen met het officiële Nederlandse Saab-netwerk dat bestaat uit 38 servicepunten, een alternatief concept ontwikkeld om het wegvallen van de fabrieksgarantie op te vangen. Dit alternatieve garantieplan is alleen geldig voor auto’s die de afgelopen 24 maanden via het officiële Nederlandse Saab-verkoopkanaal in Nederland zijn verkocht.

U kunt als Saab-rijder uw auto dus – zoals u gewend bent – bij ons laten onderhouden en repareren. Nu en in de toekomst!

Wij zullen u zoveel mogelijk informeren via e-mail en via deze website om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rond Saab.

Saab Noorderpoort Venlo

Roy van Beest
Directeur

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autobedrijf Noorderpoort

Plaats van Autobedrijf Noorderpoort