Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Boekhandel Jansen & de Feijter

Jansen & de Feijter
boeken, petit café & theetuin

Boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp is in 1998 opgericht door Anneke de Feijter en Walter Jansen. Al snel werd de boekhandel een begrip in de regio: goede en deskundige medewerkers, een mooi assortiment en veel lezingen en literaire activiteiten. De winkel ontwikkelde zich tot de literaire hangplek en de culturele dorpskroeg van Velp en omgeving.
Jansen & de Feijter werkt samen met veel culturele instellingen uit de regio. Alle activiteiten vinden sinds 2017 pl;aats onder verantwoordelijkheid van Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter.

Voorjaar 2013 heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Begin 2013 deed Jansen & de Feijter als een van de eerste winkels een succesvolle crowdfunding waarmee een verbouwing kon worden gerealiseerd en de aanleg van een theetuin achter de winkel. Onder het motto Lezen & Laven kan het publiek nu genieten van een goede koffie of thee, zoete lekkernijen uit eigen keuken, een lunch en van een lekker glas wijn.

Najaar 2014 is Jansen & de Feijter in Arnhem gestart met Het Colofon – boeken, koffie & muziek, een boekhandel en conceptstore. De winkel in Arnhem is gevestigd in de Bakkerstraat nr. 56 in het royale pand waar vroeger de Palace-bioscoop was gevestigd en tot 2014 de firma Houtbrox. Deze winkel biedt ruimte aan anderen voor een pop-up of shop-in-the-shop en verkoopt naast boeken ook vintage meubeltjes en design. De boekhandel is nog volop in oprichting en zal nooit af zijn.

De afdeling klassieke muziek is sinds voorjaar 2017 van de winkel in Velp verhuisd naar Het Colofon en staat onder leiding van Peter Vijfvinkel, oud medewerker van de Muziekwinkel Bergman.

Komende jaren wil Jansen & de Feijter haar cultureel-maatschappelijke activiteiten uitbreiden de de locatie ana de Emmastraat omvormen tot een boekhandel, annex cultureel buurthuis. Meer informatie over deze plannen leest u op https://www.eenpassievoorboeken.nl/images/VeranderingenJdF.pdf
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Incasso, Maestro, MasterCard, Visa, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1998
Lidmaatschappen
Libris, KBB
Talen
nl
Produkte
boeken, wenskaarten, stationary
Dienstverleningen
activiteiten, lezingen, podium

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Kastanjelaan 14, 6883 HZ Velp gld

Fotos voor Boekhandel Jansen & de Feijter

Plaats van Boekhandel Jansen & de Feijter