Top 200 steden  |  

Beschrijving van Hurkmans Autoschade

Alsof uw auto van onszelf is!

Wat moet u doen bij autoschade? Neem direct contact met ons op: 0413-367556.

Autoschade Hurkmans zorgt dat alles vakkundig verloopt! Een kwestie van vertrouwen. Bij schade aan uw auto moet u volledig kunnen vertrouwen op het vakmanschap en de mentaliteit van uw reparateur. Ook dat wat u niet ziet moet perfect in orde gemaakt worden. Op Autoschade Hurkmans kun u altijd rekenen vanuit een jaren lange ervaring en met behulp van de modernste apparatuur en hulpmiddelen bieden wij u de maximale service rondom de reparatie. Niet voor niets zijn wij een begrip in de regio.

Uw schade is bij ons in goede handen.

Autoschade Hurkmans is een gecertificeerd regio-bedrijf dat voldoet aan de hoogste eisen welke zich al meer dan 40 jaar bezighoudt met schadeherstel aan personen- en bestelauto's, campers en caravans. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren, fleetowners, instellingen en leasemaatschappijen.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor: industrieel spuitwerk, autoverhuur, airco-service, oldtimer reparatie en spuitwerk, caravan- en camperherstel, car cleaning, uitdeuken zonder spuiten, spuiten van paardentrailers en ruitreparatie.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
Focwa/Totaal Schadeherstel, Dekra, St. Duurzaam Repareren
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hurkmans Autoschade

Plaats van Hurkmans Autoschade