Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:30
Dinsdag
08:00 20:30
Woensdag
08:00 16:30
Donderdag
08:00 16:30
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met onze praktijk.

Beschrijving van Dental Clinics Veenendaal De Vallei

Complete mondzorg voor het hele gezin
Bij Dental Clinics Veenendaal de Vallei bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U vindt onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kerkewijk 67. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Samen zorgen we ervoor dat u gelukkig bent met uw gebit.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 554 795.

Dental Clinics Veenendaal De Vallei
- Dé tandarts voor jong en oud
- Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor o.a. mondhygiëne, een beugel en kindertandheelkunde
- U betaalt nooit meer dan nodig met onze door de overheid vastgestelde tarieven
- Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk
- Ruime openingstijden, ook ‘s avonds geopend

Kindertandheelkunde
Door uw kind al op jonge leeftijd (het liefst vanaf de leeftijd van 1 jaar) mee te nemen naar de tandarts, kan uw kind al vroeg aan de tandarts wennen. Wij besteden veel tijd aan kindertandheelkunde en het melkgebit. Omdat onze prioriteit bij preventie ligt, vinden we het belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk leren hoe ze hun gebit moeten verzorgen. Hierbij leren we kinderen hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Soms vinden kinderen een bezoek aan de tandarts erg spannend. Ons team staat klaar om eventuele angstgevoelens bij uw kind weg te nemen.

Een implantaat van hoge kwaliteit
Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Maurice Renting helpt u graag verder.

Invisalign – De onzichtbare beugel
Wij bieden Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Via een verzekering
Jaar van oprichting
Opgericht 2007
Lidmaatschappen
KRT, KNMT, BIG, HKZ
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Invisalign
Produkte
Periodiek mondonderzoek (controle), Mondhygiëne, Vullingen, Mondzorg voor kinderen, Behandeling van ontstoken tandvlees, Röntgenfoto's, Wortelkanaalbehandeling, Kroon- en brugwerk, Implantologie, Kunstgebit en gebitsprotheses, Tanden bleken, Facings, Verdoving, Orthodontie, Onzichtbare beugel, Lipband of tongriembehandeling, Mondzorg voor angstige patiënten, Expeditie Tandarctica, Kindertandverzorger, Gewoon Gaaf, Mondzorg voor ouderen
Dienstverleningen
Klachtenregeling, Garantieregeling, Oproepberichten, Afspraakherinnering

Videos voor Dental Clinics Veenendaal De Vallei

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dental Clinics Veenendaal De Vallei

Plaats van Dental Clinics Veenendaal De Vallei