Top 200 steden  |  

Noord Vertalingen Van Der

Neem vandaag contact op
Noord Vertalingen Van Der - Valkenswaard
Nu gesloten
Opent in 6 minuten

Noord Vertalingen Van Der

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Noord Vertalingen Van Der

Van der Noord Vertalingen is een onafhankelijk vertaalbureau, dat professionele vertalingen in en uit alle talen en op elk vakgebied levert. Al meer dan 20 jaar.
Van contracten en overeenkomsten tot persberichten, van handleidingen en gebruiksaanwijzingen tot jaarverslagen, van folders tot hele websites. Ook voor projecten bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren freelance vertalers, die zeer zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Al onze vertalers bezitten de vereiste specialisatie voor het desbetreffende vakgebied. Daarbij geldt zoveel mogelijk het "native speaker"-principe: vertalers vertalen naar hun moedertaal. Onze vertalingen voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (zie het kopje "Algemene Voorwaarden"). Op verzoek wordt u een gedrukt exemplaar toegezonden.

Uw documenten zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen uw documenten uiterst vertrouwelijk. Onze vertalers hebben wij dezelfde verplichting opgelegd. Op verzoek doen wij u een getekende geheimhoudingsverklaring toekomen.
Lidmaatschappen
NGTV
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Noord Vertalingen Van Der