Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De

De Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek is uw adviseur voor
akoestische vraagstukken. We zijn onafhankelijk van leveranciers. We onderzoeken de probleemsituatie, we houden rekening met uw wensen en adviseren betaalbare en doeltreffende maatregelen.

Ruimteakoestiek
Een goede akoestiek zorgt voor betere leerprestaties, sneller herstel en een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede akoestiek verbetert de exploitatiemogelijkheden van uw gebouw. Een goede akoestiek leidt minder af en verhoogt de speech privacy. Kortom, een goede akoestiek heeft economische meerwaarde en verhoogt het comfort.

Transformatie van gebouwen wordt haalbaar bij een juiste balans tussen de duurzaamheidsambitie en de (exploitatie)kosten. BREEAM-NL kent punten toe voor goede akoestiek en geluidwering. In interieurs met een harde binnenafwerking (industrial design) kunnen echo’s en te veel galm optreden. Met name in open kantoorconcepten en in onderwijspleinen kan dit tot hinderlijke situaties leiden. In sportaccommodaties bestaat een verhoogd risico van blijvende gehoorschade ten gevolge van lawaai en galm.
Aan de hand van akoestische metingen en uw specifieke wensen adviseert De Wolff doeltreffende maatregelen ter verbetering van de akoestiek en de spraakverstaanbaarheid. Daarbij kijken we ook naar andere relevante eisen en wensen, bijv. balvast, vandaalbestendig, letselproof en duurzaamheid. Dat doen we al meer dan 30 jaar voor sportaccommodaties, collegezalen, open kantoorconcepten, theaters en kerkgebouwen.

Industrielawaai
Adviesprojecten op het gebied van industriële lawaaibeheersing, Arbo en trillingisolatie. Bestaande en nieuwe situaties, ook als uw plan niet in het bestemmingsplan past. Metingen en berekeningen, bijvoorbeeld in het kader van het Activiteitenbesluit, de Omgevingswet, de Wet geluidhinder en het Arbobesluit. We adviseren ten aanzien van geluid beperkende maatregelen, een geluidreductieplan, wettelijke procedures en zonebeheer. Tenslotte maken we ook risico-inventarisaties en adviseren we maatregelen om gehoorbeschadiging (en schadeclaims) te voorkomen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Lidmaatschappen
Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging, Koninklijk Instituut voor Ingenieurs, Nederlands Akoestisch Genootschap (N.A.G.), Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV), Audio Engineering Society (AES)
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nachtegaalstraat, 3581 AC Utrecht

Fotos voor Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De

Plaats van Wolff Adviesbureau Geluidbeheersing en Akoestiek De