Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend
24 uursservice voor calamiteiten

Beschrijving van VvE Partner

VvE Partner is een dynamische organisatie die zich richt op het beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) maar ook op het onroerend goed van particulieren of particuliere organisaties.

Het beheren van appartementengebouwen is een verantwoordelijke en ook een tijdrovende zaak die de nodige kennis en professionaliteit met zich meebrengt.

Velen beloven professioneel en betrouwbaar VvEbeheer.
VvE Partner garandeert professioneel en betrouwbaar VvEbeheer.

VvE Partner is sinds 2003 dé VvE beheerder in Utrecht, Nieuwegein en omstreken voor betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Wij verrichten betrouwbare diensten tegen een scherpe prijs en nemen al uw VvE-zorgen uit handen op het gebied van verenigingsbeheer, administratief beheer, financieel beheer, bouwkundige diensten maar ook (meerjaren) onderhoudsdiensten. De begeleiding van het planmatig onderhoud is bij ons in goede handen.

Goede communicatie tussen VvEbeheerder en het bestuur is één van de prioriteiten van VvE Partner. Transparant zijn, duidelijkheid creëren, betrouwbaar zijn, klantgericht zijn, afspraken nakomen, optimale kwaliteit leveren, betrokken zijn en u het werk uit handen nemen, is voor ons bedrijf vanzelfsprekend.

Telefonisch zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Daarnaast worden de diensten van VvE Partner ondersteund met mobiele apps voor iOS, Android en Windows Phone.

Wij werken niet alleen met een helder pakket van “standaard” of zogenaamde basisdiensten, maar kunnen dit pakket naar behoefte van de vereniging aanpassen naar minder maar ook naar meerdere diensten.

Aanvullende diensten, waaronder een groter aantal bestuurs- of ledenvergaderingen, worden geheel naar de wens van de vereniging aangepast.

VvE Partner onderscheidt zich als een kleinschalig kantoor voor grotere maar ook voor kleinere verenigingen van eigenaren.
Lidmaatschappen
Nederland VvE, VvE Belang, VvE OK Label, Als aangesloten instelling vallen wij onder de AFM vergunning 12004748
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nachtegaalstraat, 3581 AC Utrecht

Fotos voor VvE Partner

Plaats van VvE Partner