Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van AVU BV Klimaatbeheer

AVU b.v. klimaatbeheer is een toonaangevende installatietechnische groothandel. Naast het leveren van producten aan onze klanten, bieden wij hen ook technische ondersteuning. AVU denkt graag mee in het (bouw)proces en deelt haar kennis met haar opdrachtgevers, zodat de eindgebruiker de beste oplossing krijgt.

AVU levert een breed scala producten op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie en vloerverwarming. Wij volgen nauwlettend de trends in de markt en zullen ons leveringsprogramma telkens aanpassen aan de nieuwste stand van de techniek.

AVU b.v. klimaatbeheer is een jong bedrijf, maar heeft een schat aan ervaring! AVU b.v. is een installatietechnische groothandel en importeur van diverse gerenomeerde merken op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming, (balans)ventilatie, luchtgordijnen en airconditioning. Naast het leveren van de producten, denkt AVU b.v. graag mee tijdens het traject voorafgaand aan de aanbesteding van een project. AVU b.v. werkt aan duurzame relaties en staat haar klanten daarom bij met gedegen advies en ondersteuning tijdens de installatie. Hierdoor wordt de eindgebruiker altijd de beste en meest (kosten)efficiente oplossing geboden. Of het nu gaat om een woning of zeer grote utitliteitsprojecten, AVU b.v. kan in alle gevallen een pasklare oplossing bieden.

Advies en service

AVU b.v. biedt haar klanten advies tijdens het offertetraject en tijdens de implementatie. Onze verkopers hebben veel ervaring in de branche, waardoor zij ook technische ondersteuning kunnen bieden. Het vergroten van inzicht kan leiden tot een andere oplossing dan aanvankelijk gedacht. Deze zal vaak leiden tot een kostenbesparing!

AVU b.v. wil geen 'dozenschuiver', maar biedt een totaaloplossing aan. Daarbinnen vormen advies en service de sleutelwoorden. Naast advies vooraf, kunnen klanten ook na levering en installatie rekenen op service en nazorg.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice, Onder Rembours, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Dr Ariensstraat 58, 7071 AL Ulft

Plaats van AVU BV Klimaatbeheer