Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 20:00
Woensdag
09:00 20:00
Donderdag
09:00 20:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Veldwijk Fa

Bij Veldwijk vindt u een zeer uitgebreide collectie relatiegeschenken, promotiekleding, badtextiel en sportprijzen. In het bijzonder door de sportprijzen geniet Veldwijk grote, zelfs landelijke, bekendheid.
Reclame op een bodywarmer, een naam op een handdoekenset. U wilt dat uw bedrijfsnaam goed leesbaar is? Of een geschenk geven met de persoonsnaam? Wij zorgen ervoor!

Consumptiemunten.

Ze zijn in de horeca en bij feesten niet meer weg te denken: consumptiemunten. Het levert aan de bar veel tijdwinst op en de kans op rekenfouten in uw nadeel is praktisch verdwenen.

Glasdecoratie.

In onze showroom staat ook een uitgebreide selectie glaswerk en glasdecoraties. Deze kunnen in ons eigen atelier niet alleen worden voorzien van een inscriptie, maar u kunt ook een logo of naam in het glas laten zandstralen.

Graveerinrichting.

Het graveren van een naam in een sportbeker of award. De naam van de vereniging in een bijpassend beeld of plaquette. Het graveren van glas, maar ook industrieel graveerwerk……

Geboortegeschenken.

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau? Wij maken uw geschenk uniek door uw geboortebeer, fotolijstje, badjasje of één van de vele andere geschenken te voorzien van naam en die speciale datum.

Kerstpakketten.

Direct na de zomervakantie wordt bij ons de kerstboom al weer opgetuigd. In onze speciale kerstshowroom op de 1e verdieping welteverstaan.

Promotiekleding.

Voor een bedrijf, vereniging of bijvoorbeeld medewerkers van een evenement is herkenning erg belangrijk. Dit kunt u doen met promotiekleding.

Relatiegeschenken.

Op het gebied van relatiegeschenken is er heel veel mogelijk. Bij ons heeft u het grote voordeel de artikelen vooraf in de showroom te kunnen bekijken. Wij weten vrijwel zeker dat door een bezoek aan onze showroom u veel inspiratie op zult doen.

Sportprijzen.

Veldwijk in Twello is al jaren een begrip als het gaat om sportprijzen. Dat komt niet alleen door het enorme assortiment, maar ook door onze eigen fabricage.
Betaalmogelijkheden
Cash, iDeal, Invoice, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Veldwijk Fa

Plaats van Veldwijk Fa