Top 200 steden  |  

De Houtbewerker

Neem vandaag contact op

De Houtbewerker

Sleutelwoorden

particulieren advies betimmeringen boekenkast op maat houtdraaien inbouwkasten op maat kastdeuren op maat kasten op maat keukens op maat kledingkast op maat maatwerk / meubels op maat meubelmaken meubelontwerp renovatie reparatie restauratie tafel op maat tafelblad op maat tv-meubel op maat verkoop barkrukken bed boekenkast buitenkeuken bureau deuren dressoir inbouwkasten kastdeuren kasten keukenkastjes kledingkast kruk linnenkast stoelen tafel tafelblad tuinmeubels tv-meubel vitrinekast wandkast badkamer eetkamer kinderkamer slaapkamer woonkamer alleen op afspraak begane grond audiomeubel badkamermeubel eettafel garderobekast inloopkast kastenwanden salontafel keuken meubelverkopers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van De Houtbewerker

De bedrijfsnaam -Groninger Houtbewerker Vos- zegt het al: ik werk alleen met hout en dat doe ik al van jongs af aan. Mijn houtzolder ligt vol, o.a. met hout uit Suriname (waar ik drie jaar gewoond heb) en met echt oud hout (eiken) voor restauraties. Dat laatste gebruik ik om zwaar aangetaste of ontbrekende delen (afgezaagde poten) te vervangen.
Hoog in het vaandel staat het weer goed bruikbaar maken van het meubel. Een lade bijvoorbeeld moet weer lekker kunnen lopen.

Ik ben goed in het bedenken van creatieve oplossingen. Een autodidact zou men mij kunnen noemen, maar een vakdiploma heb ik ook!
Verder werk ik heel breed. Ook dat door houtworm aangetaste vuren kastje van oma met beschadigde lak van een geïmiteerde luxe houtsoort (“houten”) herstel ik weer in oude glorie.

Daarnaast repareer ik ook niet-antieke stoelen, tafels enz. Veelal hebben zij ook een emotionele waarde voor de klant!

Houtdraaien behoort tot de mogelijkheden. Die techniek gebruik ik ook voor mijn meer artistieke creaties; sierstaffen, toverstokken en kistjes. Daar gebruik ik bijzondere inlandse, maar ook houtsoorten uit verre landen voor.

Kort gezegd: ik ben gek op hout, maar ook op bomen, waarvan ik een gedegen kennis heb.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
RVN Restauratoren Vereniging Noord
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor De Houtbewerker

Plaats van De Houtbewerker